Liity jäseneksi

WESTIEKERHON JÄSENENÄ saat Westielehden kotiisi keväällä, kesällä, syksyllä ja jouluna. Voit osallistua tapahtumiin, trimmauskursseille, näyttelyihin ja koulutuksiin. Voit liittyä Westiekerhoon vaikka sinulla ei omaa westietä olisikaan. Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

WESTIEKERHON JÄSENMAKSUT VUONNA 2024
– Varsinainen jäsen 33 euroa
– Perhejäsen 10 euroa
– Kasvattajan liittämä uusi varsinainen jäsen 15 euroa

TOIMI NÄIN:

1) Lue Westiekerhon säännötLiekki

2) Lue Westiekerhon rekisteriseloste

3) Täytä sähköinen jäsenhakemus

4) Siirry sähköpostiin ja kuittaa vastaamalla viestiin, että antamasi jäsenhakemuksen tiedot ovat oikein.

Westiekerhon sääntöjen mukaisesti uudet jäsenet hyväksytetään hallituksella ja jäsenyys astuu voimaan, kun hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksen ja jäsensihteerin sähköpostitse lähettämä jäsenmaksulasku on maksettu. Tämän jälkeen jäsensihteeri lähettää tunnukset digilehden arkistoon. Hyväksyttämiskäytäntö koskee myös kasvattajien liittämiä uusia pennunomistajia.

KASVATTAJAN TOIMINTAOHJE
1) Varmista ettei pennunomistaja ole jo Westiekerhon jäsen
2) Täytä pennunomistajan tiedot sähköiseen jäsenhakemukseen, yksi jäsen / hakemus
3) Määritä hakemukselle pennunomistajan sähköposti, jonne jäsenyyden vahvistusviesti lähetetään (kasvattajan sähköpostia ei voida käyttää)
4) jäsenmaksu 15 EUR suoritetaan kerhon Osuuspankin tilille: FI28 5541 2820 0198 76 / Westiekerho ry
5) Maksukuitti lähetetään jäsensihteerille sähköpostitse osoitteeseen: westie.jasensihteeri(a)westiekerho.fi

Huom! Westiekerhon jäsenyysvuosi on kalenterivuosi (alkaen tammikuun alusta ja päättyen joulukuun loppuun). Näin ollen loppuvuodesta saman vuoden jäsenmaksunsa maksanut ja digilehden tunnukset saanut jäsen saa seuraavan jäsenmaksulaskunsa seuraavasta vuodesta vuoden lopussa / heti alkuvuodesta. Mikäli liittyminen tapahtuu joulukuun lopussa, jäsenmaksu ja digilehden oikeudet luonnollisesti siirretään alkamaan seuraavalle vuodelle.