Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

09.02.2019 - Westien kehonhuolto- ja hierontapäivä - Vantaa

Onko koirasi ajoittain haluton liikkumaan? Onko sillä vaikeuksia hypätä sohvalle tai liikkuuko se kenties oudosti näyttelykehässä? Säännöllisellä kehonhuollolla voidaan parantaa koiran liikkuvuutta ja vähentää lihaskireyttä sekä ennaltaehkäistä oireita jo ennen niiden ilmaantumista.

Westiekerho järjestää koiran kehonhuolto- ja hierontapäivän lauantaina 9.2.2019 klo 11-14 Vantaalla (tiilitie 10). Aktiiviluennon vetäjänä toimii eläinfysioterapeutti (AMK) Sofia Palmu (Eläinfysio Solmu). Sofia kertoo, miten koiran kehoa voidaan huoltaa arjessa erilaisilla jumppaliikkeillä sekä hieronnalla. Koirat otetaan mukaan luennolle ja omistajat pääsevät itse tekemään erilaisia harjoitteita niiden kanssa.

Aktiiviluennon hinta on 40 € Westiekerhon jäsenille ja muille 45 €. Pelkkä kuuntelupaikka on 15€. Kahvitarjoilu kuuluu luennon hintaan.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla emmi.heikkinen(at)helsinki.fi, viimeistään 31.1.2019. Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäistä koiraa. Westiet ovat etusijalla, mutta jos paikkoja jää, niin myös muun rotuiset koirat voivat osallistua. Ilmoittautumisen jälkeen saat paluuviestillä maksuohjeet.

Tervetuloa mukaan!


Menneet tapahtumat

25.11.2018 - Westielenkki - Tampere

Tampereen seudun marraskuun westielenkki su 25.11.2018. klo 14:00. Kokoontuminen Tesoman jäähallin parkkipaikalla Tuomarinkatu 7.

Tervetuloa!

 

18.11.2018 - Westiekerhon sääntömääräinen syyskokous - Helsinki

KOKOUSKUTSU Sääntömääräinen syyskokous

Aika: Lauantai 18.11.2018 klo 14:00
Paikka:
Jokiniementie 5, 00650 Helsinki (kerhotila, sisäänkäynti B-talon päädystä)
Kutsutut:
Kaikki Westiekerho ry:n jäsenet

HUOM! Kokouksessa edustettavien valtakirjat on toimitettava tarkastettaviksi ennen kokousta klo 13:00 – 13:30
välisenä aikana. Myöhemmin toimitettuja valtakirjoja ei oteta huomioon kokouksessa.

Esityslista:
1. Kokouksen avaus
2. Sääntöjen 10 §:ssä mainitut asiat
- valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa
- todetaan valtakirjat
- todetaan kokouksen laillisuus
- jäsenmaksujen suuruuden määrääminen seuraavalle toimintavuodelle
- hallituksen esittämän toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion hyväksyminen tulevalle toimintakaudelle
- hallituksen puheenjohtajan valinta kahden vuoden mittaiselle toimikaudelle
- kahden varsinaisen jäsenen sekä ensimmäisen ja toisen varajäsenen valinta erovuorossa olevien tilalle
- yhden varsinaisen toiminnantarkastajan ja yhden varatoiminnantarkastajan valinta
3. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

Westiekerhon hallitus

13.11.2018 - Westieuinti - Nurmijärvi

Seuraava westieuinti järjestetään tiistaina 13.11. Ilmoittautua voi jo nyt!

Uinti järjestetään Petbross koirauimalassa Nurmijärvellä (kontiotie 3 a) klo 18-20. Koirat uivat aina kahden koiran ryhmissä 30 min kerrallaan ja uittaja on paikalla (omistaja ei mene altaaseen). Ryhmät ovat klo. 18.00-18.30, 18.30-19.00, 19.00-19.30 ja 19.30-20.00 myös perheen muun rotuiset koirat ovat tervetulleita. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mihin ryhmään haluat tai jos sillä ei ole väliä. Ryhmät täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. Uinnin hinta on 17€/koira ja myös ensikertalaiset ovat tervetulleita. Sitovat ilmoittautumiset emmi.heikkinen(at)helsinki.fi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Mahdolliset peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetyt ajat joudutaan veloittamaan normaalisti.

Tervetuloa mukaan! Uiminen on hyvää liikuntaa ja aktivointia ja se sopii kaiken ikäisille koirille.

05.11.2018 - Westie-lehti 4/2018 aineistopäivä

Lähetä Westie-lehteen 4/2018 tulevat aineistot viimeistään 5.11.2018 westie.lehti@westiekerho.fi

27.10.2018 - MH-luonnekuvaus westieille ja cairneille - Heinola

Westiekerho ry ja Cairnterrierikerho ry yhdessä järjestävät MH-luonnekuvauksen 27.-28.10.2018 Heinolassa (Saksalan Seikkailukeskus, Viilajärventie 199, 18300 Heinola).

MIKÄ ON MH-LUONNEKUVAUS? MH = Mentalbeskrivning Hund. MH-luonnekuvauksella kerätään tietoa koiran käyttäytymisestä MH-luonnekuvauksen järjestämisohjeessa määritellyissä tilanteissa. Kuvaustapahtumassa kirjataan ylös koiran reaktioita ja saamaan tietoa koiran periytyvistä luonteen ja persoonallisuuden piirteistä. Koiran luonne ja persoonallisuus vaikuttavat sen kykyyn selviytyä arjessa ja sen mahdollisissa erityisissä käyttötarkoituksissa.

Tarkastelemalla rodun kuvaustuloksia, saadaan tietoa rodulle tyypillisestä luonteesta. Jotta rodun luonteesta saadaan kattava ja todellisuutta vastaava kuva ja kerättyä tietoa voidaan hyödyntää jalostuksessa (jalostusvalinnoissa ja jalostuksen ohjauksessa) sekä jalostuksen seurannassa.

MH-luonnekuvaustulokset (myös luonnetestitulokset) ovat nähtävissä Kennelliiton nettisivuilla KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä. Yksittäisen koiran MH-kuvaustulosta voidaan tarkastella sekä yksilönä, että rodulle tyypilliseen ja ihanneluonnekuvaan (ihanneprofiili) verrattuna.  Ihanneprofiili kuvaa rotumääritelmään ja rodun käyttötarkoitukseen perustuvat käyttäytymisreaktiot ihanneintensiteetteineen (eli ihannevoimakkuuksineen). Ihanneprofiili on rotukohtainen, ja se kuvaa, miten rodun tulisi käyttäytyä tietyssä tilanteessa eli mikä on ihannetapa toimia kyseisessä tilanteessa.

Koiranohjaajalle annetaan kuvauksen päätyttyä kirjallisen täytetyn kuvauslomakkeen lisäksi suullinen palaute, jossa kerrotaan miten koira reagoi eri osioissa. Yhteenvetona kuvaustuloksista kerrotaan havaintoja koiran sosiaalisuudesta, uteliaisuudesta, peloista, aggressioista, jäljelle jäävistä reaktioista, leikistä (alussa/lopussa), miten koira tarttui esineeseen ja miten koira reagoi laukauksiin. Kuvaustulos tallennetaan OmaKoiraan koiran tietoihin.

OSALLISTUMISOIKEUS: Osallistumisoikeus on Kennelliiton tai sen hyväksymään koirarekisteriin merkityillä puhdasrotuisilla koirilla, jotka ovat vähintään 18 kuukauden ikäisiä. Koiran tulee täyttää Kennelliiton kulloinkin voimassa olevat rokotus- , tunnistusmerkintä - ja antidopingsäännöstön vaatimukset. Koira voi osallistua MH:een vain yhden kerran.

MH-luonnekuvaukseen ei voi osallistua koira, jolla on juoksu tai narttu 30 vrk ennen synnytystä ja alle 75 vrk synnytyksen jälkeen eikä sairas koira.

OSALLISTUVIEN KOIRIEN MÄÄRÄ: Kuvaukseen voidaan ottaa 10+10 koiraa viikonlopun aikana ja etusija on Westiekerho ry:n ja Cairnterrierikerho ry:n jäsenillä 7.10.2018 saakka. Mahdollisia vapaita paikkoja muille voi tiedustella 9.10.2018 alkaen. Muut rodut ja ei ko. yhdistysten jäsenet voivat ilmoittautua jonoon jo koko ilmoittautumisajan.

KUVAAJAT ja TESTIOHJAAJA: Kuvaajina toimivat Heidi Kaatiala ja Anna Aaltonen, testiohjaajana Anu Hujala ja vastaavana koetoimitsija Tuula Rissanen.

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa koirallesi kuvauspaikka ensin puhelimitse, jonka jälkeen varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu Virkku.net -järjestelmän kautta. Puhelinvarauksessa saat lisätietoja ja Virkkuun ilmoittautumista varten salasanan.

OSALLISTUMISMAKSU: Osallistumismaksu MH-kuvaukseen on 95,00 €. Paikka vahvistuu lopullisesti vasta, kun osallistumismaksu näkyy tilillä tai olet toimittanut kuittikopion sähköpostiin, jonka osoitteen saat ilmoittautuessasi.

Osallistumismaksu maksetaan Westiekerhon tilille: FI28 5541 2820 0198 76 ja tiedonantokenttään tieto: MH2018 + osallistujan nimi + koiran virallinen nimi.

ILMOITTAUTUMISTEN VASTAANOTTO JA TIEDUSTELUT: Tuula Rissanen, P. 050 355 3064 (arki-ilt. klo 17-20 ja viikonloppuisin)

LISÄTIETOJA MH-luonnekuvauksesta:

16.09.2018 - Westielenkki - Tampere

Tampereen seudun syyskuun westielenkki su 16.9.2018 klo 14:00, kävellään UKK-Instituutin läheisyydessä.

Osoite Kaupinpuistonkatu 1.

Tervetuloa!

02.09.2018 - Rotukoirakävely - Helsinki

Suomen Koirankasvattajat SuKoKa ry ja Ladies Kennel Club ry
järjestävät toista kertaa hyväntekeväisyystapahtuman,
Rotukoirakävelyn 2.9. klo 13-15 Töölönlahdella Helsingissä, jonka
tuotto menee tänä vuonna lyhentämättömänä Hypokoira ry:lle
hypokoirien kouluttamiseen.Viimevuotinen hyväntekeväisyystapahtuma keräsi Avustajakoira ry:lle
noin 2500 euroa.

Vapaaehtoiset ja varmasti hyvään tarkoitukseen tulevat avustukset voi
maksaa tilille Ladies Kennel Club FI51 1432 5000 1114 06 viitteellä
20187 tai paikan päällä.

Tervetuloa joukolla mukaan!
Facebookissa on tapahtumasivu nimellä "Rotukoirakävely 2018", jossa on
helppo haastaa mukaan lisää porukkaa.Hypokoira toimii diabeetikon omahoidon tukena ilmaisemalla
verensokerinvaihteluita, lisää hypokoirayhdistyksestä ja hypokoirista www.hypokoira.fi

Ystävällisin terveisin
Suomen Koirankasvattajat SuKoKa ry
Ladies Kennel Club ry

02.09.2018 - Tutustu agilityyn tai rally-tokoon syyskuussa - Itä-Helsinki

Westiekerho järjestää

syyskuussa Helsingissä

westieille tutustuminen koiraurheilulajeihin: rally-toko ja agility.

Molemmat kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti koirakoille (eli koiralle ja ohjaajalle), jotka eivät ole aiemmin kyseisiä lajeja päässeet kokeilemaan.

KURSSIPAIKKA: Kurssit järjestetään aidatulla ulkokentällä Itä-Helsingissä, Kivikon urheilupuistossa. Treenikertoja on kolme ja ne ovat aina sunnuntaisin. Treenien kesto on tunti per laji.

Molemmilla kursseilla kouluttajana on westieharrastaja ja molemmissa lajeissa itse kilpaileva Emmi Heikkinen.

HINNAT: Westiekerhon jäsenille 30 e/laji/3 kurssikertaa, ei-jäsenille 35 e/laji/3 kurssikertaa. Maksu sisältää 1 koiran ja 1 ohjaajan treenaamisen, sama koira ja ohjaaja jokaisella treenikerralla.

ILMOITTAUTUMISET: emmi.heikkinen@helsinki.fi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, Westiekerhon jäsenillä etuoikeus kurssipaikkoihin ja ei-jäsenillä, jos paikkoja jää vapaaksi (jäsenyys tarkistetaan). Kaikille ilmoittautuneille ilmoitetaan mahdollisimman pian, mahtuivatko he kurssille. Kurssi on maksettava etukäteen ja kun maksu näkyy Westiekerhon tilillä, vahvistuu kurssipaikka vasta lopullisesti. Tarkemmat ohjeet kurssista lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kurssin alkua.

KURSSIPÄIVÄT - JA AJAT:
sunnuntaisin 2.9. ja 9.9. ja 16.9., rally-toko klo 17-18 ja agility klo 18-19.
Kursseille otetaan max 4 koirakkoa per laji. Kurssi toteutuu vain, jos vähintään 2 koirakkoa tulee per laji.
Jos ilmoittautumisia tulee runsaasti, pääsee sama koira vain toiseen lajiin, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin lajeihin. Jos olet kiinnostunut molemmista lajieista, laita ilmoittautumiseen kumpi laji ensisijaisesti ja kumpaan lajiin jonotat, jos paikkoja jää.

KOKEILE RALLY-TOKOA.
Rally-toko on hauskaa aktivointia, jota voivat harrastaa kaiken ikäiset ja kaiken kokoiset koirat ja ihmiset. Rally-tokon tavoitteena on ohjaajan ja koiran välinen yhteistyö sekä opettaa ohjaajalle hyvää koiran käsittelytaitoa. Tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen kontakti, liikkeet suoritetaan hymyssä suin, hännät heiluen. Koiraa saa kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan. Kurssilla tutustutaan alokasluokan tehtäviin. Näitä ovat esimerkiksi seuraaminen, käännökset, istuminen, maahanmeno ja erilaiset pujottelut.

KOKEILE AGILITYÄ.
Westie soveltuu agilityyn hyvin niin luonteensa, kuin fyysisten ominaisuuksiensa puolesta. Rakenteeltaan westie on matalajalkainen ja suhteellisen vankkarunkoinen, jonka vuoksi se ei ehkä ole ilmiömäisen nopea, kuten monet korkeampijalkaiset terrierirodut. Westie on kuitenkin varsin ketterä ja perusnopeudeltaan hyvä – siis oivallinen kumppani agilityyn! Kurssilla käydään läpi agilityn perusteita ja tutustutaan erilaisiin esteisiin. Agilityssä yleisimpiä esteitä ovat erilaiset hypyt ja putket ja ainakin niitä ehditään kurssin aikana harjoitella. Mitään ennakkovaatimuksia osallistuville koirille ei ole, kunhan ne ovat perusterveitä. Agilityssä pääasia on pitää hauskaa yhdessä koiran kanssa ja samalla kehittää molempien, sekä koiran että ohjaajan, fyysistä kuntoa.

19.08.2018 - Westie-lehti 3/2018 aineistopäivä

Lähetä Westie-lehteen 3/2018 tulevat aineistot viimeistään 19.8.2018 westie.lehti@westiekerho.fi

11.08.2018 - Erikoisnäyttely - Espoo, Marketanpuisto, Pehtorinkuja 3

Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (5- alle 7 kk & 7- alle 9kk) ja jälkeläisluokka. Ilmoittautumiset 17.7.2018 mennessä osoitteella: Westie ER 2018, PL 50, 02771 Espoo, tai internetissä www.showlink.fi > Netti-ilmo. Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut Showlink, info@showlink.fi, ark. 11-17 p. 09 887 30320. Muut tiedustelut: 040-7355282/Camilla.

Ilmoittautumismaksu 32 euroa, saman omistajan 2, jne 28 euroa, pennut ja veteraanit 28 euroa., yli 10-v. veteraanit ilmaiseksi. Maksu paperi-ilmoittautumisissa Westiekerhon tilille OP FI28 5541 2820 0198 76.
Paikanpäällä voi ilmoittautua myös parikilpailuun (Saman omistajan uros ja narttu). Parikilpailu ilmainen.
Arvostelu alkaa klo 10.

Palkintotuomarit:

  • Urokset, ROP-pentu, ROP-veteraani, kasvattaja- ja jälkeläisluokka Vesa Lehtonen
  • Nartut, ROP-juniori, ROP Juha Palosaari

Yritämme mahdollisuuksien mukaan saada paikanpäälle myös tarvikemyynnin. Kannattanee varmuuden vuoksi tehdä ajoissa tilaus ennakkoon tarvikemyynnin sähköpostiin westie.tarvike@westiekerho.fi, jotta haluamasi tuotteet ovat varmasti noudettavissa erikoisnäyttelyssä.

Evästä päivän aikana voit ostaa Café Margretebergsta.

Vietetään mukava yhteinen päivä suurella porukalla rakastamiemme porkkanahäntien parissa!

10.06.2018 - Westie-Tempaus - Espoo, Luukin ulkoilualue, Luukintie 33

Westie-Tempaus sunnuntaina 10.6.2018

OHJELMASSA:
• Epävirallinen näyttely kaikenkarvaisille westieille.
Ilmoittautumiset klo 9.30-10.30 ja arvostelu 10.30. Ilmoittautumismaksu 10 €/kuono (käteismaksu).
Tuomarimuutos: Tuula Rissanen (Yllättävän esteen vuoksi Enni Jämsä ja Augusti joutuneet perumaan tulonsa)

• Säntäyskisa eli Westieiden SM-juoksukilpailu sekä
• Nakkiralli eli ahmimiskilpailu.

• Mahdollisesti myös muuta ohjelmaa.
• Paikalla myös westiekerhon tarvikemyynti; halutessasi voit tehdä ennakkotilauksia tarvikemyynnin sähköpostiin westie.tarvike@westiekerho.fi ja noutaa ilman toimituskuluja tapahtumasta.

• Porkkanahäntien omistajia ravitsee vieressä oleva Luukin oma kahvio.

• Luokkia on kaikille aina 5 kuukautisista eteenpäin aina yli 10-vuotiaiden luokkaan asti. Jokaisen karvan ei tarvitse olla ojennuksessa, jokainen saa tulla osallistumaan koti-lookissa.

• Tempauksen jälkeen lähdemme yhteiselle westielenkille. Arvioitu lenkin alkamisaika noin klo 13.30.

Tervetuloa!

Lyhyt tuomariesittely: Olen Tuula ja ollut mukana Westiekerhon toiminnassa useita vuosia erilaisissa hommissa, tällä hetkellä Westie-lehden päätoimittajana. Itselläni on ollut westieitä vuodesta 1998, jolloin Poppis-tyttö muutti kotiini. Seurakseen Poppis sai vuonna 2008 Muumi-tytön ja Muumi sai seurakseen Tinka-tytön vuonna 2012 ja Tinka sai seurakseen Tuisku-tytön vuonna 2016. Kaikkien koirieni kanssa olen harrastanut erilaisia lajeja, välillä pelkästään kiinnostuksesta kokeiltu, joitakin lajeja enemmän tosissaan. Tinkan ja Tuiskun kanssa pääasiallisesti harrastetaan eläinetsintää Etsijäkoiraliitossa, toiveena päästä kouluttautumaan valmiiksi etsijäkoiraksi, mutta siihen on vielä matkaa. Näyttelyissä olen käynyt vasta Tinkan ja Tuiskun kanssa. Kauniin westien kyllä tunnistan, mutta kauneus on aina katsojan silmissä. Mikä on kaunis toiselle, on toiselle jotain muuta ja toisin päin. Jokaisessa koirassa on aina jotain kaunista, milloin se on turkki, katse, liikkuminen, luonne,...

21.05.2018 - Westielenkki - Tampere

Tampereen seudun toukokuun westielenkki ma 21.5.2018 klo 18:00. Kokoontuminen Pyynikin näkötornillä osoite Näkötornintie 20.

PS. Näkötornilla juodaan munkkikahvit!

Tervetuloa kaikki mukaan!

10.05.2018 - Black&White -näyttely - Espoo

BLACK & WHITE -NÄYTTELY
Aika: Helatorstai 10.5.2018
Näyttelypaikka: Agi-Mesta, Juvan Teollisuuskatu 15, 02920 Espoo (Käyntiosoite Pieni Teollisuuskatu)
Tuomarit:
SKOTIT: Vivi-Ann Lövstedt, kennel Löwi-Scot, Ruotsi
WESTIET: TUOMARIMUUTOS: emeritus ulkomuototuomari Rainer Vuorinen, kennel Rainwood, Louise Thomsonin jouduttua perumaan tulonsa

Arvostelu alkaa klo 10.00

ILMOITTAUTUMISET
26.4.2018 mennessä mieluiten sähköpostitse tai postitse osoitteeseen: sirkka.laasasenaho@teknologiateollisuus.fi
tai Pähkinätie 3 E 71, 01710 Vantaa.
Skottikerhon nettisivuilta www.skotlanninterrieri. fi löytyy ilmoittautumislomake sähköisenä, jonka voit ladata omalle koneellesi.

ILMOITTAUTUMISMAKSU
• 20 euroa/koira, saman omistajan 2. jne koira 15 euroa/koira.
• Pennut, veteraanit ja turistit 15 euroa/koira.
• Yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi.
• Parikilpailu 5 euroa.
Tilinumero: Danske Bank FI9380002205814592/ Skotlanninterrierikerho ry, maksun viestikenttään B&W18 sekä koiran ja omistajan nimet. Muista lähettää maksukuitti ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

TIEDUSTELUT: Arja Tuuliniemi, puh. 045 866 6270

ROKOTUKSET: Koirien tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Näyttelyssä noudatetaan Kennelliiton antidoping -ohjeistusta.

Paikan päällä kahvia, pikkupurtavaa ja tietenkin SKOTTI-butiikki sekä arpajaiset, joten varaa käteistä mukaan. Aikataulu ja ajo ohje lähetetään näytteilleasettajille noin viikkoa ennen näyttelyä. Westiekerhon tarvikemyynti ei ole valitettavasti paikalla.

Lämpimästi tervetuloa!
Skotlanninterrierikerho ry

07.05.2018 - Westie-lehti 2/2018 aineistopäivä

Lähetä Westie-lehteen 2/2018 tulevat aineistot viimeistään 7.5.2018 westie.lehti@westiekerho.fi

17.04.2018 - Jalostustarkastus westieille - Helsinki

Jalostustarkastus westieille

Aika: Tiistaina 17.4. klo 18.00 alkaen

Paikka: Westiekerhon kerhohuone, Klaavuntie 1, 00910 Helsinki

Ilmoittautumiset: 13.4. mennessä Päivi Matchalov, paivi.matchalov@gmail.com

Ilmoittautumismaksut: Westiekerhon jäsenille 25 €, ei-jäsenille 35 €.

Tervetuloa!

30.03.2018 - Koiratanssikilpailu westeille - Akaa, Viiala

Koiratanssikilpailu westieille ja jos paikkoja jää, myös muille

Aika: 30.3.2018 klo 11.30 alkaen
Paikka: Tanssisali Akaa, Viiala
Kilpailuluokat: FS ja HTM, kaikki luokat
Tuomareina: Katja Tamminen - Nadja Böckerman - Mirja Ovitz
Ilmoittautumiset: Westiekerhon jäsenille 16.-17.3 ja muut 18.3.
Osallistujamäärä ja osallistumismaksu: paikkoja 25 kilpailijalle, kisapaikka á 35 e

Ilmoittautumiset linkin kautta: https://www.virkku.net/index.cfm?template=search.cfm&type=kokeet

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyy yllä olevan linkin kautta.
Tiedustelut
Elinalta, jonka yhteystiedot löytyvät ilmoittautumislinkin kautta.

Tervetuloa kilpailemaan!

PS. Jos et pääse tai halua kilpailla, tule katsomaan iloista kilpailua, ei sisäänpääsymaksua.
Tervetuloa kannustamaan iloisia koiratanssijoita!

25.03.2018 - Sääntömääräinen kevätkokous - Vantaa

Westiekerho ry:n sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS

Aika: Sunnuntaina 25.3.2018 klo 14.00
Paikka: Bassadone Automotive Nordic Oy, Kellokukantie 2, 01300 Vantaa
Kutsutut: Kaikki Westiekerho ry:n jäsenet

HUOM!
Kokouksessa edustettavien valtakirjat on toimitettava tarkastettaviksi ennen kokousta klo 13.00–13.30 välisenä aikana. Myöhemmin toimitettuja valtakirjoja ei oteta huomioon kokouksessa.

Esityslista, sääntöjen 9 §:ssä mainitut asiat:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan valtakirjat
4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätäntävalta
5. Hallituksen toimintakertomus vuodelta 2017, tilinpäätökseen perustuva selostus yhdistyksen taloudesta vuodelta 2017
6. Toiminnantarkastajan lausunto, tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle
7. Hallituksen mahdolliset, muut kokoukselle päätettäväksi esitettävät asiat
8. Muut asiat
- NORD-näyttelyiden pisteet Wuoden Westie-kilpailuun
9. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!
Westiekerhon hallitus

25.03.2018 - Wuoden Westie -kilpailusarjoissa menestyneiden palkitseminen - Vantaa

Kevätkokouksen jälkeen onnitellaan ja palkitaan kaikissa Wuoden Westie -kilpailusarjoissa 1.–3. sijoittuneet.
Tervetuloa noutamaan palkinnot ja kunniakirjat.
Perinteisesti Wuoden Westie tarjoaa täytekakkua kaikille kokoukseen ja palkitsemistilaisuuteen osallistujille!

Tervetuloa!

P.S. Myös sijoittuneet koirat ovat tervetulleita paikalle!

18.03.2018 - Westielenkki - Kuopio

Seuraava Kuopion Westielenkki 18.3.2018 Vuorelassa, Jokiharjuntie 3. Kokoonnutaan Kunnonpaikan parkkipaikalla klo 12 josta lähdetään lenkkeilemään jäälle.

Tervetuloa!

11.03.2018 - Westilenkki - Tampere

Tampereen seudun maaliskuun westielenkki sunnuntaina 11.3.2018 klo 14:00. Kokoontuminen Tohlopissa osoite: Tohlopinranta 12.

Tervetuloa! Huom! Pakkasraja -15.