Westien kehonhuolto- ja hierontapäivä

Onko koirasi ajoittain haluton liikkumaan? Onko sillä vaikeuksia hypätä sohvalle tai liikkuuko se kenties oudosti näyttelykehässä? Säännöllisellä kehonhuollolla voidaan parantaa koiran liikkuvuutta ja vähentää lihaskireyttä sekä ennaltaehkäistä oireita jo ennen niiden ilmaantumista.

Westiekerho järjestää koiran kehonhuolto- ja hierontapäivän lauantaina 9.2.2019 klo 11-14 Vantaalla (tiilitie 10). Aktiiviluennon vetäjänä toimii eläinfysioterapeutti (AMK) Sofia Palmu (Eläinfysio Solmu). Sofia kertoo, miten koiran kehoa voidaan huoltaa arjessa erilaisilla jumppaliikkeillä sekä hieronnalla. Koirat otetaan mukaan luennolle ja omistajat pääsevät itse tekemään erilaisia harjoitteita niiden kanssa.

Aktiiviluennon hinta on 40 € Westiekerhon jäsenille ja muille 45 €. Pelkkä kuuntelupaikka on 15€. Kahvitarjoilu kuuluu luennon hintaan.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla emmi.heikkinen(at)helsinki.fi, viimeistään 31.1.2019. Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäistä koiraa. Westiet ovat etusijalla, mutta jos paikkoja jää, niin myös muun rotuiset koirat voivat osallistua. Ilmoittautumisen jälkeen saat paluuviestillä maksuohjeet.

Tervetuloa mukaan!