Westielenkki

Nyt koko Suomi reippailemaan Helsingin Seurasaareen!

Seurasaaren suuri westielenkki 11.6.2023 klo 14

Nyt yritetään yhdessä tehdä uusi ennätys westielenkille osallistujien määrässä! Edellinen ennätys lienee 76 porkkanahäntää omistajineen.

Kokoonnutaan parkkipaikalla ennen siltaa ja kiertosuunta on saaren ympäri vastapäivään. Kokonaisuudessaan lenkki saaren ympäri kestää noin tunnin verran. Sopivan reitin vaitsemalla mukaan pääsee sekä pyörätuolilla että lastenvaunujenkin kanssa.

Lenkin päätepisteenä on grillipaikka, jossa nautitaan yhdessä westiekerhon tarjoamat makkarat sekä mehua. Halutessasi saat toki ottaa mukaan myös omat eväät. Makkaratikku kannattaa ottaa varmuuden vuoksi kotoa mukaan, jos vain sellaisen omistat, koska niitä ei grillipaikan puolesta ole tarjolla.

Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee parhaiten perille bussilla numero 24 ja autoilijoille tiedoksi, että lähiparkkipaikan ollessa täynnä parkkipaikkaa löytyy myös Meilahden tien varresta.

Yritämme parhaamme mukaan saada paikalle myös supistetun Westiekerhon tarvikemyynnin, mutta voit myös tilata tuotteet tarvikemyynnistä etukäteen 4.6 mennessä niin saat lunastettua ne ilman postikuluja Seurasaaren westielenkillä.

Lisätietoja Helsingin westielenkkivastaavalta: Kaisa Lähteenmäki-Smith, 050 4018444 tai Kls68(a)me.com tai Facebook: Pääkaupunkiseudun westiet