Westie-Tempaus

Westie-Tempaus sunnuntaina 10.6.2018

OHJELMASSA:
• Epävirallinen näyttely kaikenkarvaisille westieille.
Ilmoittautumiset klo 9.30-10.30 ja arvostelu 10.30. Ilmoittautumismaksu 10 €/kuono (käteismaksu).
Tuomarimuutos: Tuula Rissanen (Yllättävän esteen vuoksi Enni Jämsä ja Augusti joutuneet perumaan tulonsa)

• Säntäyskisa eli Westieiden SM-juoksukilpailu sekä
• Nakkiralli eli ahmimiskilpailu.

• Mahdollisesti myös muuta ohjelmaa.
• Paikalla myös westiekerhon tarvikemyynti; halutessasi voit tehdä ennakkotilauksia tarvikemyynnin sähköpostiin westie.tarvike@westiekerho.fi ja noutaa ilman toimituskuluja tapahtumasta.

• Porkkanahäntien omistajia ravitsee vieressä oleva Luukin oma kahvio.

• Luokkia on kaikille aina 5 kuukautisista eteenpäin aina yli 10-vuotiaiden luokkaan asti. Jokaisen karvan ei tarvitse olla ojennuksessa, jokainen saa tulla osallistumaan koti-lookissa.

• Tempauksen jälkeen lähdemme yhteiselle westielenkille. Arvioitu lenkin alkamisaika noin klo 13.30.

Tervetuloa!

Lyhyt tuomariesittely: Olen Tuula ja ollut mukana Westiekerhon toiminnassa useita vuosia erilaisissa hommissa, tällä hetkellä Westie-lehden päätoimittajana. Itselläni on ollut westieitä vuodesta 1998, jolloin Poppis-tyttö muutti kotiini. Seurakseen Poppis sai vuonna 2008 Muumi-tytön ja Muumi sai seurakseen Tinka-tytön vuonna 2012 ja Tinka sai seurakseen Tuisku-tytön vuonna 2016. Kaikkien koirieni kanssa olen harrastanut erilaisia lajeja, välillä pelkästään kiinnostuksesta kokeiltu, joitakin lajeja enemmän tosissaan. Tinkan ja Tuiskun kanssa pääasiallisesti harrastetaan eläinetsintää Etsijäkoiraliitossa, toiveena päästä kouluttautumaan valmiiksi etsijäkoiraksi, mutta siihen on vielä matkaa. Näyttelyissä olen käynyt vasta Tinkan ja Tuiskun kanssa. Kauniin westien kyllä tunnistan, mutta kauneus on aina katsojan silmissä. Mikä on kaunis toiselle, on toiselle jotain muuta ja toisin päin. Jokaisessa koirassa on aina jotain kaunista, milloin se on turkki, katse, liikkuminen, luonne,…