Westie-Tempaus

WESTIE-TEMPAUS LOHJALLA lauantaina 5.9.2020

Tämänvuotinen Westie-Tempaus pidetään lauantaina 5.9.2020 Lohjalla, Koivulan Kartanolla, (Karnaistentie 261, 08350 Lohja) merkitkäähän jo kalentereihinne hyvän mielen tapahtumamme ajankohta!

Ohjelmassa on westieiden epävirallinen näyttely, näyttelytreeni, nakkiralli ja säntäyskilpailu sekä muuta mukavaa tekemistä.

Tuomariksi tämän vuoden westieiden leikkimieliseen näyttelyyn on lupautunut Annamari Mattila. Annamarin esittely löytyy tiedotteesta, jonka voit käydä lukemassa näiden nettisivujen pääsivun alalaidasta oranssilla merkitystä linkistä.

Ilmoittautuminen paikan päällä klo 11.30–12.30, arvostelu alkaa noin klo 12.30
– Ennen näyttelyn alkua pidetään näyttelytreeni klo 12.00 alkaen, treenin vetää Paavo Tervonen
Näyttelyn ilmoittautumismaksu 10 €/kuono. Maksu kortilla tai käteisellä (mielellään tasaraha).
– Näyttelytreenaus ei maksa mitään.
– Tempauksen näyttelyssä kilpailuluokkia on kolme, nartuille ja uroksille omat ja lopuksi parhaat kisaavat vielä yhdessä:
• alle 1-vuotiaat
• 1–8 -vuotiaat
• yli 8-vuotiaat
– Luokkia on siis kaikille pikkupennuista (rokotusten varoaika tulee olla täyttynyt) aina arvokkaisiin vanhempiin mummoihin ja pappoihin asti. Jokaisen karvan ei tarvitse olla ojennuksessa, eli osallistua saa ihan kotilookissa. Epävirallinen näyttely on siis tarkoitettu kaikenkarvaisille westieille! Tule vaikkapa vain kokeilemaan, millaista on olla koiran kanssa näyttelyssä!

Yleisöllä ja turistikoirilla on tapahtumaan vapaa pääsy. Kaikki koirat pitää olla asianmukaisesti rokotettuja ja rokotustodistukset tarkistetaan pistokokein alueelle tultaessa. Tervetuloa kisaamaan tai vaikka vain seuraamaan tapahtumaa ja tutustumaan muihin westieihin omistajineen!

Nähdään Lohjalla ja vietetään poikkeusoloista huolimatta mukava hyväntuulinen tapahtumapäivä!

Muistetaan kuitenkin pitää myös tapahtumassa hyvä käsihygienia ja suositelut turvavälit. Ethän tule tapahtumaan kipeänä.

Tervetuloa!