Uutta kotia tarjotaan

Westie Rescue ylläpitää yhteystietoja henkilöistä, jotka haluavat tarjota kodin aikuiselle westielle.

Ilmoitukset ja tiedustelut ottaa vastaan yhdistyksen nimeämä rescuetoimihenkilö, puhelimitse päivystysaikoina tai sähköpostilla. Soittopyyntöihin tai tekstiviesteihin ei valitettavasti voida vastata.

emilian1Westie Rescuen yhteystiedot:

040 755 9440
to klo 20-21

westie.palvelut(a)westiekerho.fi

Uutta kotia tarjoavat:


Tarjoan aikuiselle westielle loppuelämän kodin

Hei,

Etsin kotia tarvitsevaa koiraa eläkepäivieni kaverikseni. Olen päässyt eläkkeelle pari vuotta sitten ja nyt olen huomannut kuinka tyhjää elämäni on ilman koiraa. Olen ollut nyt viimeisen koirani muuttaessa koirataivaaseen, yli viisi vuotta ilman omaa koiraa. Olen koirakaverin omistanut ihan pikkulapsesta asti ja nyt olisin valmis sellaisen vastaanottamaan. Koirakavereinani ovat olleet metsästyskoirat eli Suomen ajokoira, kettuterrieri, Suomen pystykorvat, Amerikan cokkerspanieli. Näiden lisäksi Skotlanninpaimenkoirat, Lapinkoira/lassiemix ja Tiibetinspanieli... Päätin, että tarjoan kodin vielä sitä tarvitsevalle Westielle.

Asun yksin luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa Jämsässä. Upeat jokimaisemat ja sen rannasta alkavat liikuntareitit tai ihanat metsäreitit ihan melkein kotipihasta lähtevät. Tai uimapaikat pienen kävelymatkan takana. Ja minulla on aikaa juuri sinulle ja pojallani hänen kotonaan olisi koirakaveri.
Terveisin Senja Niemi puh. 040 7519070
xenia.warma3@gmail
Ilmoitus jätetty / muokattu: 2024-01-18 20:19:48

Uusi koti westielle!

Olemme nuorekas eläkeläispariskunta Riihimäeltä (tulevaisuudessa maalla asuen) ja antaisimme aikuiselle tai lähes aikuiselle westielle loppuelämän kodin. Itse olen yrittäjänä osan päivää toimien ikäihmisten parissa ja ajattelin että uusi perheenjäsen saattaisi antaa myös monelle ikäihmiselle iloa hetkeen.
Olemme molemmat eläinrakkaita ja ulkoilu eri muodoissa kuuluvat päivään.
Minut tavoittaa varmimmin iltaisin klo 17 jälkeen numerosta 044 973 9594.
Terveisin Maarit ja Hessu
Ilmoitus jätetty / muokattu: 2024-01-18 19:44:23

Hyvä koti tarjolla

Minulla oli ihana westie tyttö Roosa yli 15 vuotta. Suru menetyksestä oli suuri ja en ole halunnut aiemmin uutta kaveria. Nyt olen eläkkeelle jäämässä joululta ja olisi aikaa annettavaksi. Aikuinen tyttö westie olisi unelma. Asun rauhallisella pientaloalueella Espoon Laaksolahdessa. Täällä on mukavat lenkkimaastot ja myös aikuinen poikani, joka myös tykkäisi uudesta turresta.
Iris Hellsten puh. 050 409 9140
Ilmoitus jätetty / muokattu: 2023-11-16 20:18:59

Tarjotaan koti westielle

Lea Rissala Kempeleestä, tarjoaa uuden kodin alle 5-vuotiaalle  uros tai leikatulle narttu westielle. Lea asuu luhtitalon alakerrassa 7-vuotiaan Tatu- kääpiösnautserin kanssa.

Lea on 45-vuotias, itsenäisesti asuva ja aktiivisesti liikkuva, lievästi kehitysvammainen nainen. Lealla on kokemusta kahden koiran huolehtimisesta 10 vuoden ajalta, trimmattava rotu on myös tuttu. Lean luona westie saa säännölliset ulkoilut ja ruokailut sekä hellää huolenpitoa.

Jos Lean koti sopisi koirallesi, laita rohkeasti viestiä Sirpalle, Lean vapaa-ajan ohjaajalle (sippuli76@luukku.com).

Ilmoitus jätetty / muokattu: 2023-06-08 19:41:25

Uusi koti westielle

Hei!
Meillä oli aikuinen ”sijoitus”westie kymmenen vuoden ajan nyt puolivuotta sitten Venla muutti vehreämmille vainiolle. Me haemme lapsiystävällistä mielellään narttukoiraa jo valmiiksi ehkä hieman koulutettuna. Minä ja lapsenlapseni odotamme innolla että olisi
länsiylämaalainen joka tarvitsisi meitä.

Kesäterveisin

Tuire Björkenheim, p. 0405501763, email: tbjörgenheim@gmail.com

Ilmoitus jätetty / muokattu: 2023-06-08 19:33:44

Tarjoan kotia aikuiselle westielle

Tarjoamme kotia aikuiselle westielle. Meillä oli perheenjäsenenä 12 vuotta Neppis-westie, josta jouduimme luopumaan yli vuosi sitten. Asumme Tapiolassa rivitalossa ja seutu on mitä mainioin ympäristö koiralle. Olemme pariskunta, jolla on jo aikuiset lapset. Harrastamme mökkeilyä ja työskentelemme taideammateissa paljolti kodin yhteydessä olevalla työhuoneella. Meillä koira joutuu olemaan hyvin vähän yksin.

Pauliina Pasanen, p. 044 708 9884, pauliina.pasanen@lab.fi

Ilmoitus jätetty / muokattu: 2021-07-30 10:52:21

Etsitään vanhempaa westietä / MarjaLiisa Wiman

Halutaan tarjota koti vanhemmalle westielle Helsingissä, hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä. Aikaisempaa koirakokemusta löytyy mm. cairneista ja russeleista. MarjaLiisaan saa yhteyden puhelimitse numerosta 050 306 7595 tai sähköpostitse marjaliisawiman@gmail.com

Ilmoitus jätetty / muokattu: 2021-05-19 15:39:40

Etsitään aikuista westietä/Milla Kivimäki

Milla Kivimäki Jalasjärveltä tarjoaa uuden kodin aikuiselle westielle, iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Hänellä on 7- ja 11- vuotiaat lapset ja kastroitu silkkiterrieri uros. Hän asuu rivitalossa, jossa on iso aidattu piha. Millan tavoittaa numerosta 050-377 8864.

Ilmoitus jätetty / muokattu: 2021-05-19 10:41:46

Westielle uusi loppuelämän koti

Tarjotaan luotettavaa kotia omakotitalosta Satakunnan maaseudun rauhasta nuorelle tai aikuiselle westielle. Perheessä ollut westieitä jo useammassa polvessa ja edellisestä jouduttiin luopumaan 16-vuoden iässä haikein mielin viime syksynä. Perheessä uutta ystävää odottaa innokkaasti myös 6-vuotias kastroitu kettuterrieriuros Jaska. Laajassa pihapiirissä koirat voivat ulkoilla vapaasti ja pääsevät päivittäin lenkkipoluille. Jos kotimme sopisi koirallesi, laita rohkeasti viestiä!

sirpa.koivunen@winnova.fi / p. 050 5272080

Ilmoitus jätetty / muokattu: 2021-03-18 20:40:11

Nuorelle/aikuisille koiralle uusi koti

Hej!

Finns det en ung/vuxen westie någonstans som behöver nytt hem? Min Harry-westie som var en rescue dog gick över regnbågsbron för ett antal år sedan. Nu undrar jag om det finns en hund som behöver mig lika mycket som jag behöver den. Jag har hundvana och min hund ska vara en del av min familj, men ändå få vara hund. Jag bor i ett område med bra promenadvägar, nära till hundrastgård och under sommarsäsongen är vi ute vid stugan. Mer information fås ifall det behövs.

susanne.svanstrom@netikka.fi

Ilmoitus jätetty / muokattu: 2020-09-15 19:22:11

Westie John Lennon etsii kaveria

Olen Lennon, 8-vuotias leikattu westie-uros. Minulla oli 2 westie-kaveria vielä vuosi sitten, mutta Noa-tyttö ja Ukko-poika tulivat vanhoiksi (16 ja 14v) ja surukseni siirtyivät sateenkaarisillalle. Nyt olen vähän yksinäinen ja kaipaan lenkki- ja leikkikaveria. Iällä ei ole väliä eikä sillä, oletko tyttö tai poika. Meillä asuu myös vuoden ikäinen ihmislapsi, sen kanssa meidän täytyy tulla toimeen. Me kävellään pitkiä lenkkejä keskuspuistossa ihmislapsen kanssa (hän istuu rattaissa). Tarvitsisin apua myös meidän ison takapihan vahtimiseen, kurreoravat meinaa hyppiä silmille! Opetan parhaillaan ihmislasta heittämään mulle palloa, se alkaa sujua jo pikkuhiljaa. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen ukko.valonkantaja@gmail.com, voidaan sitten vaikka jutella puhelimessa lisää.
Yt. Lennon ja Jonna H. Baker
Ilmoitus jätetty / muokattu: 2020-09-15 19:13:58