Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.
EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen ja se vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn koko EU:n alueella. Asetuksen tavoitteena on parantaa luonnollisten henkilöiden oikeusturvaa henkilötietojen käsittelyn osalta.

Rekisterinpitäjä

Westiekerho ry
Y-tunnus 2675945-3
HELSINKI

Rekisterin nimi

Westiekerho ry:n jäsenrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietolain 19§ mukainen jäsenrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään Westiekerho ry:n jäsenmaksujen ja Westie-lehden tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Nimi, osoitetiedot ja muut yhteystiedot kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite, sekä tietojen muutostiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään yhdistykseen liittymisen yhteydessä, sekä ulkomuototuomareilta, kun he saavat edustamamme rodun arvosteluoikeudet.

Tietojen luovutus

Westiekerho ry ei luovuta henkilötietoja edelleen.

Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus on Westiekerho ry:n kulloisellakin puheenjohtajalla, sihteerillä sekä jäsensihteerillä. Westiekerho ry:n hallitus poistaa oikeudet edellä mainituilta, kun tehtäviin valitaan uudet henkilöt. Rekisterin käyttöä ja sisäänkirjautumisia valvotaan.

Tiedot kerätään palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Westiekerho ry:n jäsenrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä tällä lomakkeella (linkki lomakkeeseen: Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Westiekerho ry / Jäsensihteeri
Ulla Pohjalainen
Laitilantie 6
00440 Helsinki

Tarkastuspyyntöön vastataan yhden (1) kuukauden sisällä kirjallisesti.
Sähköpostitse tai puhelimitse tehtyjä tarkastuspyyntöjä ei voida käsitellä.

Tietoni poistaminen
Tietojesi poistaminen tarkoittaa, että et voi jatkaa Westiekerhon jäsenenä, etkä saa enää Westie-lehteä.

Päivitetty 22.5.2018